bejegyzés megosztása:

Alex Ward, Benedict Taylor & Daniel Thompson;...

Alex Ward, Benedict Taylor & Daniel Thompson; Jean-Michel Van Schouwburg, Phil Wachsmann & Lawrence Casserley | 2012. május 2., London

Egy teljes egészében akusztikus és egy élő elektronikát is használó trió adott koncertet kedd este az alkalmanként színházként is funkcionáló shoreditchi St Leonard’s templomban: elsőként Alex Ward klarinétos, Benedict Taylor brácsás és Daniel Thompson gitáros játszott; utánuk a vokalista-hangperformer Jean-Michel Van Schouwburg, a valós idejű hangmanipulációt alkalmazó Lawrence Casserley és a hegedűs Phil Wachsmann hármasa következett. Impozáns templombelső, bensőséges, magával ragadó atmoszféra – a legszebb, legideálisabb londoni koncerthelyszín, ahol eddig jártunk.

Benedict Taylor, Daniel Thompson, Alex Ward

Daniel Thompson

Benedict Taylor, Daniel Thompson, Alex Ward

Phil Wachsmann, Jean-Michel Van Schouwburg, Lawrence Casserley

Phil Wachsmann

Phil Wachsmann, Jean-Michel Van Schouwburg, Lawrence Casserley


Újságíró, kurátor, producer. 2002 óta az Improv.hu online zenei magazin szerkesztője, 2007 óta koncertszervező Szegeden (Improv Est), 2015 óta alkalmanként Budapesten (No Wave Est), és 2016 óta Ljubljanában (FriForma, Confine Aperto). Maradék szabadidejében az Inexhaustible Editions hanglemezkiadót menedzseli, a horvátországi „Improcon – Congress Of Free Improvised Music, Arts & Thoughts” workshop fesztivált szervezi, és a szlovén Centralala.si online zenei magazint szerkeszti.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X