bejegyzés megosztása:

Broken.Heart.Collector a szegedi Jazz Kocsmában &#...

Broken.Heart.Collector a szegedi Jazz Kocsmában – elmarad!

Május 22-én, csütörtökön 20.00 órától – egy nappal a belgrádi Ring-Ring Fesztiválon való fellépésük előtt – a szegedi Jazz Kocsmában (Kálmány Lajos utca 14.) is ad egy koncertet az osztrák főváros egyik legzavarbaejtőbb káoszpopzenekara, a Broken.Heart.Collector. Maja Osojnik vokalista, Susanna Gartmayer basszusklarinétos, Manfred Engelmayr gitáros, DerHunt basszista és Dieter Kern dobos kvintettjének repertoárjában megfér egymás mellett a radikális szabadimprovizáció, az irritálóan túlvezérelt ipari zaj, a szubverzív sanzon, és a szimpla, de feszes rockzene, amit most Szegeden egyedülálló módon, fél-akusztikus formában adnak elő. brokenheartcollector.klingt.org

Update: A súlyos szerbiai áradások és a háromnapos nemzeti gyász miatt a belgrádi Ring Ring Fesztivál lemondta a bécsi zenekar fellépését, akik így nem indulnak turnéra, ezért sajnos Szegeden sem lépnek fel. Ígéretük szerint, ha jövőre bepótolják a fesztiválfellépést, a Jazz Kocsmába is ellátogatnak.


Újságíró, kurátor, producer. 2002 óta az Improv.hu online zenei magazin szerkesztője, 2007 óta koncertszervező Szegeden (Improv Est), 2015 óta alkalmanként Budapesten (No Wave Est), és 2016 óta Ljubljanában (FriForma, Confine Aperto). Maradék szabadidejében az Inexhaustible Editions hanglemezkiadót menedzseli, a horvátországi „Improcon – Congress Of Free Improvised Music, Arts & Thoughts” workshop fesztivált szervezi, és a szlovén Centralala.si online zenei magazint szerkeszti.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X