bejegyzés megosztása:

Cactus Truck az Ördögkatlan Fesztiválon és Erdélyb...

Cactus Truck az Ördögkatlan Fesztiválon és Erdélyben

Legkevesebb öt koncertet ad a környéken John Dikeman Amszterdamban élő amerikai tenoros Jasper Stadhouders gitáros-basszusgitárossal és Onno Govaert dobossal alkotott kiváló free jazz triója, a Cactus Truck. Július 31-én Kisharsányban, az Ördögkatlan Fesztiválon lépnek színpadra, majd augusztus 1-én és 2-án ugyanott, Grencsó Istvánnal és zenészbarátaival kollaborálva játszanak. A Cactus Truck turnéja ezután Erdélyben folytatódik: a MuzicaDeVest szervezésében a trió augusztus 3-án a nagyváradi Moszkva Kávézóban, 4-én pedig a nagykárolyi termál strandon koncertezik. cactustruck.com

Nem találtunk hosszú és jó minőségű Cactus Truck-videót a Vimeo.com-on, ezért kedvcsinálóként Dikeman és Terrie Hessels tenor szaxofon-bariton gitár duójának koncertfelvételét linkeljük, amit 2011 februárjában az amszterdami OT301-ben rögzítettek.


Újságíró, kurátor, producer. 2002 óta az Improv.hu online zenei magazin szerkesztője, 2007 óta koncertszervező Szegeden (Improv Est), 2015 óta alkalmanként Budapesten (No Wave Est), és 2016 óta Ljubljanában (FriForma, Confine Aperto). Maradék szabadidejében az Inexhaustible Editions hanglemezkiadót menedzseli, a horvátországi „Improcon – Congress Of Free Improvised Music, Arts & Thoughts” workshop fesztivált szervezi, és a szlovén Centralala.si online zenei magazint szerkeszti.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X