bejegyzés megosztása:

Fred Frith workshopja a Tű Fokán Művészeti Fesztiv...

Fred Frith workshopja a Tű Fokán Művészeti Fesztiválon

Háromnapos improvizációs workshopot tart az idei, június 29. és július 3. között rendezendő cserhátszentiváni Tű Fokán Művészeti Fesztiválon Fred Frith brit komponista, improvizációs zenész, multi-instrumentalista. A műhelymunka nagyzenekarában való részvételre a szervezők most pályázatot írnak ki: olyan angolul beszélő, pályájuk elején járó hangszereseket várnak, akik még nem töltötték be 28. életévüket.

A workshophoz tíz női és tíz férfi résztvevőt, tíz magyar és tíz külföldi zenészt keresnek: hat nádfúvóst (fuvolást, oboást, klarinétost, fagottost és két szaxofonost), három rézfúvóst (trombitást, harsonást, szárnykürtöst), négy vonóst (hegedűsöket, brácsásokat, csellistákat), egy bőgőst (basszusgitárost vagy nagybőgőst), egy dobost, egy ütőhangszerest, egy gitárost, egy elektronikus zenészt, valamint két vokalistát.

Fred Frith műhelymunkájának részvételi díja 15.500 forint vagy 50 euró, ami magában foglalja az idei fesztivál összes rendezvényére való belépést, illetve egy sátorhelyet. A jelentkezéseket április 15-ig várják a tufokanfoundation@gmail.com email címre bemutatkozó hangfájlok, internetes linkek és egy szakmai önéletrajz kíséretében. A jóváhagyott résztvevők névsorát május 5-én hozzák nyilvánosságra a workshop szervezői. tufokan.com


Újságíró, kurátor, producer. 2002 óta az Improv.hu online zenei magazin szerkesztője, 2007 óta koncertszervező Szegeden (Improv Est), 2015 óta alkalmanként Budapesten (No Wave Est), és 2016 óta Ljubljanában (FriForma, Confine Aperto). Maradék szabadidejében az Inexhaustible Editions hanglemezkiadót menedzseli, a horvátországi „Improcon – Congress Of Free Improvised Music, Arts & Thoughts” workshop fesztivált szervezi, és a szlovén Centralala.si online zenei magazint szerkeszti.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X