Improv Est #21 – #30

Improv Est #30

az Improv.hu online zenei magazin szervezésében

2016. augusztus 12. (péntek), 19.00
Szeged, Jazz Kocsma

19.00 Daichi Yoshikawa & Samo Kutin Duo (J-SLO)
19.45 Lajka (H)
20.30 Juhász László + Kiss Márk + Vajda Gábor (H)

Az estre a belépő 500 forint, amivel a zenészek utazását támogatjuk

Daichi Yoshikawa & Samo Kutin Duo (J-SLO)

· Daichi Yoshikawa (elektronika)
· Samo Kutin (preparált tekerőlant)

A jelenleg Berlinben élő és alkotó Daichi Yoshikawa fellépései során kontaktmikrofonokat, fémtárgyakat és egy kisméretű keverőpultot használ, amelyek segítségével nyers, önmagukat gerjesztő, de kontrollált zajokat állít elő. Alapító tagja a Seymour Wright szaxofonossal és Paul Abbott dobossal felálló lll人 (ejtsd: /el/) triónak, illetve a Joel Grip svéd nagybőgőssel és Antonin Gerbal francia dobossal működő наказание együttesnek. Fáradhatatlan koncertszervező; megszállott versenykerékpáros. Samo Kutin a szlovén kísérleti zenei színtér megkerülhetetlen multi-instrumetalistája. Yoshikawával közös koncertjein egy preparált tekerőlanton játszik, aminek a hangjait kontaktmikrofonok és a tér különböző pontjain elhelyezett akusztikus rezonátorok erősítik fel. A fiatal szlovén tehetségre a globális improvizációs szcéna prominensei is felfigyeltek már: játszott mások mellett Keith Rowe, Jean-Luc Guionnet és Boris Baltschum társaságában. (daichiyoshikawa.tumblr.com, sploh.si/samokutin.html)

Lajka (H)

· Lengyel Zoltán (basszusgitár, Casio-szintetizátor)
· Orcsik Roland (doromb, citera, vasxilofon, Casio-szintetizátor)
· Szokol Szilárd (dobok, Casio-szintetizátor)

A Médeia Fiai zenekar tagjainak kísérleti projektje. Brutál casiowaltz. Gótikus citeradiszkó. Industrial-noise Badalamenti. Műhelypróba.

Juhász László + Kiss Márk + Vajda Gábor (H)

· Juhász László (preparált hegedű, elektronika)
· Kiss Márk (gitár)
· Vajda Gábor (elektronika)

A bő tíz éve működő szegedi S8 Improv Collective legújabb trióinkarnációjának csendes, visszafogott játékát ritkán jellemzik előre meghatározott irányvonalak: a totális rögtönzések során létrehozott szabadzene rezzenésszerű hangfolyamait a rendelkezésre álló hangszerek és eszközök újraértelmezése, hétköznapi tárgyak zörejeinek kimerítő feltérképezése, talált hangok és előre rögzített környezeti felvételek neszeinek felhasználása, illetve a mindezek összességéből instant módon előállított reaktív hangmontázsokkal való önfeledt játszadozás jellemzi. Bemutatkozó triókoncert! (improv.hu/s8collective)


 

Improv Est #29

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI szervezésében

2015. május 28. (csütörtök), 20.00
Szeged, Jazz Kocsma

20.00 Trojnik (SLO)

Az estre a belépő 500 forint, amivel a zenészek utazását támogatjuk

Trojnik (SLO)

· Cene Resnik (tenor szaxofon)
· Tomaž Grom (nagybőgő, elektronika)
· Vid Drašler (dobok)

Az öt éve alakult Trojnik trió három gyakorlott ljubljanai hangszerest tömörít, akik sokaknak már ismerősek lehetnek mint a szlovén free jazz és szabadimprovizációs zenei színtér új generációjának alapemberei. Cene Resnik tenoros, Tomaž Grom nagybőgős és Vid Drašler dobos hármasa rövid idő alatt szerzett irigylésre méltó reputációt: nemzetközi fesztiválfellépések, presztízsnövelő kollaborációk, My Ear Has Got Sharp Edges című debütáló korongjukat pedig néhány hónapja jelentette meg a Zavod Sploh lemezkiadó. Könnyen lehet, hogy különös sodrású, a kézenfekvő hangszer-összeállítás kliséit tudatosan kijátszó, olykor kimondottan felkavaró zenéjük új megvilágításba helyezi a – hagyományos szaxofon-bőgő-dob felállású – dzsessztriókról alkotott nézeteinket. A Trojnik egyenesen a jubileumi, 20. belgrádi Ring Ring dzsesszfesztiválról érkezik a szegedi Jazz Kocsmába. Kreatív szabad dzsessz, ahogyan azt még sosem hallottuk! (sploh.si/trojnik)


 

Improv Est #28

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI szervezésében

2015. március 24. (kedd), 20.00
Szeged, Jazz Kocsma

20.00 наказание (J-S-F)

Az estre a belépő 500 forint, amivel a zenészek utazását támogatjuk

наказание (J-S-F)

· Daichi Yoshikawa (elektronika)
· Joel Grip (nagybőgő)
· Antonin Gerbal (dobok)

Daichi Yoshikawa japán zörejzenész, Joel Grip svéd nagybőgős és Antonin Gerbal francia ütőhangszeres kibővített hangszeres technikákat alkalmazó, nagymértékben perkusszív triója tavaly novemberben kezdte el működését. Bár jelenleg mindhárman Berlinben, a mai szabadimprovizációs zene egyik legkuszább, legizgalmasabb dzsungelében élnek, bemutatkozó koncertjüket a londoni Oto Project Space rizses zsákjai között adták; majd ugyanazzal a lendülettel, másnap rögtön egy hosszabb turnéra indultak: Szibériába. A наказание – oroszul: Büntetés – trió végletekig elvitt, pattanásig feszített koncertjei olyanok, mint a legkockázatosabb, legvakmerőbb performanszok: az előadókkal együtt, mi sem lehetünk biztosak a produkció végkimenetelében, a fenyítés mértékében. Joel Grip zenészt, komponistát, lemezkiadó-vezetőt (Umlaut Records) és fesztiválkurátort (Hagenfesten) másodszorra köszönthetjük a szegedi Improv Est-koncertsorozaton, miután 2011 májusában Pierre Borel francia szaxofonos oldalán játszott a Grand Café mozivászna alatt. Csak úgy, mint az az est, a Yoshikawa-Grip-Gerbal trió fellépése is izgalmas eseménynek ígérkezik! (daichiyoshikawa.tumblr.com, joelgrip.com, antonin-gerbal.tumblr.com)

GALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL


 

Improv Est #27

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI szervezésében

2015. február 20. (péntek), 21.00
Szeged, Grand Café

21.00 Нойзац (SRB)
21.30 Lenkes László & Juhász László Duo (H)
22.00 3+2 5tet (SRB-H)

Az estre a belépő 500 forint, amivel a zenészek utazását támogatjuk

Нойзац (SRB)

· Milan Milojković (elektronika)
· Filip Đurović (elektronika)

Milan Milojković és Filip Đurović a mai újvidéki kísérleti zenei színtér legizgalmasabb figurái közé tartozik. Duóként másfél éve Нойзац néven zenélnek, zajos improvizációik során előszeretettel használnak korszerűtlen, megbuherált számítógép-hardvereket, kibelezett, de még működőképes orsós magnókat, valamint egyedi építésű, házilag barkácsolt elektronikus hangkeltőket. Installációkoncert – magyarországi premier. (soundcloud.com/noizac3)

Lenkes László & Juhász László Duo (H)

· Lenkes László (gitár, tárgyak)
· Juhász László (preparált hegedű, kontaktmikrofonok, tárgyak)

Lenkes László és Juhász László intuitív zenéje egy elektromos gitár, egy preparált hegedű, egy AM/FM-rádió, valamint bemikrofonozott felületek és apró tárgyak hangjaiból építkezik. Halk, olykor csendközeli, visszafojtott feszültséggel teli rögtönzéseiket egy légtornász borotvaélen táncoló mutatványához lehetne hasonlítani, ahol csupán egy hajszálvékony vonal választja el egymástól a sikert és a kudarcot.

3+2 5tet (SRB-H)

· Lenkes László (gitár, tárgyak)
· Kiss Gábor (gitár, tárgyak)
· Juhász László (preparált hegedű, kontaktmikrofonok, tárgyak)
· Milan Milojković (házi építésű elektronika)
· Filip Đurović (dobok)

Az est két duója Kiss Gábor gitárossal kiegészülve alkotja a 27. Improv Esten debütáló szerb-magyar kvintettet. Az öt hangszeres először Herman Münzting svéd kísérleti zenész, komponista, zenepedagógus Ensemble Morph East nevű nagyzenekarában játszott együtt, most pedig azt próbálják kideríteni, hogy ebben a formában tudnak-e egymásnak – és a közönségnek – mondani valamit, és ha igen, mit.


 

Improv Est #26

az Improv.hu online zenei magazin, az Improstor és a Rádió MI szervezésében

2014. szeptember 20. (szombat), 21.00
Szeged, Grand Café

21.00 Herman Müntzing’s Ensemble Morph East (S-SRB-H)

Az estre a belépő 500 forint, amivel a zenészek utazását támogatjuk

Herman Müntzing’s Ensemble Morph East (S-SRB-H)

· Herman Müntzing (flexichord, tárgyak, sampler)
· Andrea Berendika (fuvola)
· Marina Dzukljev (billentyűs hangszerek)
· Juhász László (preparált hegedű, kontaktmikrofonok, tárgyak)
· Đorđe Marković (gitár, tárgyak)
· Lenkes László (gitár, tárgyak)
· Kiss Gábor (gitár, tárgyak)
· Milan Milojković (házi építésű elektronika)
· Vladimir Rašković (basszusgitár)
· Filip Đurović (dobok)

Herman Müntzing svéd kísérleti zenész, komponista, zenepedagógus hét évvel ezelőtt már játszott a szegedi Grand Café mozitermében. Akkori nagy sikerű flexichord-szólófellépése után, most a szerb és magyar hangszeresekből összeállított Ensemble Morph East vezetőjeként lép a közönség elé. A koncertprogramot képező MORF 1 című darab egy zenés társasjáték, egészen pontosan egy kártyajáték, vagy ha úgy tetszik: egy játékosan irányított improvizáció. Az együttes tagjai kártyalapok egyszavas instrukcióit szubjektíven értelmezve alakítják a rögtönzött hangfolyam menetét. Esztétikai szempontjai mellett, a módszer pedagógiai aspektusa sem elhanyagolható: a darab olyan kérdéseket feszeget, mint az egyén és a közösség kapcsolata, a véletlen elfogadása, vagy a kezdeményezni és az alkalmazkodni tudás. A Szerbiában és Magyarországon mindössze négy koncertet adó alkalmi nagyzenekarban többek között Mezei Szilárd vajdasági brácsás együtteseiből, az újvidéki MnoЖizvuk-ból és a szegedi S8 Improv Kollektívából ismerős hangszeresek foglalnak helyet. A játék- és karmesterként közreműködő Herman Müntzing az elmúlt másfél évtizedben számos helyi és nemzetközi formációnak volt aktív résztvevője: a svéd szabadzene kiválóságai – Mats Gustafsson, Martin Küchen, Sten Sandell, Martin Klapper és Raymond Strid – mellett játszott többek között Phil Minton, Eugene Chadbourne, vagy éppen Thurston Moore oldalán. Izgalmas este lesz, ez biztos. (hermanmuntzing.com)

A szerb-magyar turné állomásai:

Szeptember 17. (szerda), 21.30: Újvidék, CK13
Szeptember 19. (péntek), 20.00: Szabadka, Skladište
Szeptember 20. (szombat), 21.00: Szeged, Grand Café
Szeptember 21. (vasárnap), 20.00: Zenta, Royal Hotel moziterem


 

Improv Est #25

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI szervezésében

2013. június 5. (szerda), 21.00
Szeged, Grand Café

21.00 Samuel Stoll (CH)
21.30 Samuel Stoll & Vass Imre Duo (CH-H)
22.00 S8 Improv Quartet (H)

Az estre a belépés ingyenes!

Samuel Stoll & Vass Imre Duo (CH-H)

· Samuel Stoll (mikrotonális francia kürt, performansz)
· Vass Imre (tánc, performansz)

Samuel Stoll svájci zenész-performer klasszikus kürtöt, majd kísérleti zenés színházat tanult Bernben. Hangszeresként és performanszművészként jegyzett projektjei a világ számos koncerttermébe és színházába eljuttatták már. Jelenlegi legfontosabb zenekarai a Berlinben működő Ensemble Apparat, a francia Ensemble Linea, a Tuba Helikon Quintet, valamint a The Mistake I Am duó, amiben Noëlle-Anne Darbellay hegedűjátékos a partnere. Stoll ezen az estén egy rövid szólókoncert után Vass Imrével közös produkcióját mutatja be, aki a Budapest Tánciskola elvégzése után együttműködött Hód Adriennel (Hodworks), Szabó Rékával (Tünet Együttes), Zsalakovics Anikóval (Andaxínház), Gál Eszterrel (Company ST), Goda Gáborral (Artus) és a belga Wim Vandekeybussal (Ultima Vez). Önálló alkotóként részt vett Az Ismeretlen Kutatása elnevezésű programban, aminek eredménye a Sőrés Zsolt zörejzenésszel létrehozott Kvantumológia című darab lett. 2011-ben a Sirály!-ban mutatták be a Várandós performansz-sorozatot, amelyből a címadó tétel Fringe Budapest különdíjat kapott. (samuelstoll.com, imrevass.com)

S8 Improv Quartet (H)

· Juhász László (kontaktmikrofonok, tárgyak)
· Kiss Gábor (gitár)
· Kiss Márk (gitár)
· Tóth Árpád (környezeti felvételek)

A közel hét éve, önmaga alkalmi variánsaiként is létező improvizációs kollektíva számára ritkán léteznek előre meghatározott zenei irányvonalak: a totális rögtönzések során létrehozott szabadzene rezzenésszerű hangfolyamait a rendelkezésre álló hangszerek újraértelmezése, hétköznapi tárgyak zörejeinek kimerítő feltérképezése, talált hangok és előre rögzített környezeti felvételek neszeinek felhasználása, illetve a mindezek összességéből instant módon előállított reaktív hangmontázsokkal való önfeledt játszadozás jellemzi. A zenekar minden egyes fellépése alkalmával törekszik ki- és felhasználni a nyilvános vagy privát zárt terek akusztikáját, mint ahogyan azt korábban kamaraszínházakban, planetáriumokban, mozikban, zsinagógákban, vagy éppen vasbeton víztornyokban is tették. Az együttes ezúttal kvartettként lép színpadra. (improv.hu/s8collective)


 

Improv Est #24

az Improv.hu online zenei magazin és a Jazz Kocsma szervezésében

2013. április 30. (kedd), 20.00
Szeged, Jazz Kocsma

20.00 Dóra-Dymny-Trilla Trio (H-PL-E)

Az estre a belépő 400 forint, amivel a zenészek utazását támogatjuk

Dóra-Dymny-Trilla Trio (H-PL-E)

· Dóra Attila (alt szaxofon, basszusklarinét)
· Michał Dymny (gitár)
· Vasco Trilla (dobok)

Dóra Attila a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán végzett teológusként; jelenleg alt szaxofonon és basszusklarinéton játszik. Azt a zenei világot, amelyhez vonzódik, többnyire szabad improvizációnak, ritkábban véletlen műveletekkel operáló konceptualista zaj-zenének hívják. A maga részéről – idomulva a buddhista hagyomány állandótlanság tételéhez – napok függvényében hol ezt, hol azt a meghatározást használja. Zenészként a határátlépés, illetve annak kijelölése, a borotvaélen-állás érdekli. A hazai és nemzetközi improvizatív dzsessz és kortárs zene szinte minden kiemelkedő muzsikusával játszott már: Phil Minton, Evan Parker, John Edwards, Roger Turner, Tony Buck vagy Paul Lovens csak néhány név a sok közül. Michał Dymny krakkói gitáros és Vasco Trilla barcelonai ütőhangszeres különböző hátterüket, stílusukat és nemzetiségüket nagyon személyes módon integrálják Dóra Attila nemzetközi triójának aktuális szabad zenei folyamatába. Dymny és Trilla két albumon játszik együtt, Dóra és Dymny pedig másik három lemezen – trióként ez az első turnéjuk. (myspace.com/michaldymny, vascotrilla.wordpress.com)

GALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL


 

Improv Est #23

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI (FM 89.9 MHz) szervezésében

2011. október 24. (hétfő), 21.00
Szeged, Grand Café

21.00 Ilia Belorukov (RUS)
21.30 Marcus Beuter (D)
22.00 Ilia Belorukov & Marcus Beuter Duo (RUS-D)

Az estre a belépés ingyenes!

Ilia Belorukov (RUS)

· Ilia Belorukov (alt szaxofon, elektronika)

Ilia Belorukov szaxofonos az elektroakusztikus improvizációs zene területén dolgozik. A Szentpétervárról érkező zenész számos helyi zenekarban érdekelt: a Wooden Plants triót Dmitry Krotevich harsonással és Andrey Popovskiy gitárossal alkotja, a Wozzeck duóban Mikhail Ershov basszusgitárossal játszik, a Punktieren duóban pedig Krotevich a partnere. A zenészek mellett tánc-, és festőművészekkel is dolgozó Belorukov alapítója az eddig két korongot megjelentető Intonema lemezkiadónak, és társszervezője a Teni Zvuka kísérleti zenei fesztiválnak. Belorukov koncertjein az alt szaxofon mellett laptop elektronikát és alkalmanként elektromos gitárt is használ. Az utóbbi egy-két évben olyan emblematikus zenészekkel játszott együtt, mint az osztrák harsonás Radu Malfatti, az argentin basszusklarinétos Lucio Capece, a német turntablista Ignaz Schick, vagy a svéd gitáros David Stackenäs. A Wooden Plants – vagy ahogyan újabban nevezik: Near Silence Trio – Zerno című lemezét augusztus közepén jelentette meg a svájci Insubordinations label. (belorukov.blogspot.com)

Marcus Beuter (D)

· Marcus Beuter (elektronika)

Marcus Beuter 1968-ban született az észak-rajna-vesztfáliai Wuppertalban. Úgynevezett „hangszobrászként” kizárólag olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyeket korábban ő maga rögzített. Szerteágazó munkásságának gerincét hanginstallációk, rádióművészeti alkotások, szólókoncertek, valamint filmesekkel, színházi előadókkal és szobrászokkal való együttműködések alkotják. Tagja a Cooperativa Neue Musik, az Ensemble Chronomania, és a Trio Tatuntat formációknak, emellett társalapítója a Fragmentrecordings lemezkiadónak. Sonus Plexus Fragmentarii című szólóprodukciója környezeti felvételek rétegéből épül, és azt a nehezen megragadható határvonalat vizsgálja, ahol a mindenki által jól ismert hangok – új kontextusba helyeződve – újszerű, sosem hallott zenei élménnyé változnak. Beuter szegedi fellépése alkalmával a szóló után egy exkluzív duókoncertet is ad a 23. Improv Esten szintén fellépő orosz alt szaxofonossal, Ilia Belorukovval. (marcusbeuter.de)

GALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL


 

Improv Est #22

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI (FM 89.9 MHz) szervezésében

2011. október 8. (szombat), 21.00
Szeged, Grand Café

21.00 Mathias Forge & Olivier Toulemonde Duo (FR)
21.30 S8 Improv Quartet (H)

Az estre a belépés ingyenes!

Mathias Forge & Olivier Toulemonde Duo (FR)

· Mathias Forge (harsona)
· Olivier Toulemonde (rezonáns tárgyak)

A Roanne-i születésű Mathias Forge (1984) és a jelenleg Brüsszelben élő és alkotó Olivier Toulemonde (1972) a poszt-redukcionista improvizációs zene két kiemelkedő alakja. A harsonán játszó Forge és a kontaktmikrofonokkal ellátott rezonáns tárgyak hangjait felhasználó Toulemonde tavaly megjelent Pie ‘N’ Mash című lemezét a 2010-es év egyik legizgalmasabb, ugyanakkor legzavarbaejtőbb improvizációs munkájaként tartja számon a szakma. Számos csend közeli elemet alkalmazó, mégis folyamatos sodrású zenéjük körülírhatatlan, különleges szónikus élmény. A két zenész az elmúlt években olyan előadókkal készített albumokat, mint Michel Doneda szaxofonos, Agnès Palier hangperformer, Nicolas Desmarchelier gitáros, vagy éppen David Papapostolou laptopzenész. A duó alkalmanként Christine Sehnaoui Abdelnour szaxofonossal trióvá egészülve turnézik. A szegedi Grand Café mozitermébe Mathias Forge és Olivier Toulemonde egy korábban sosem hallott, teljes egészében improvizált darabbal érkezik. Izgalmas lesz. (olivier-toulemonde.com)

S8 Improv Quartet (H)

· Juhász László (preparált hegedű, válogatott tárgyak, elektronika)
· Kiss Gábor (gitár, válogatott tárgyak)
· Kiss Márk (akusztikus gitár, válogatott tárgyak)
· Tóth Árpád (preparált hegedű, válogatott tárgyak, elektronika)

A több mint öt éve, önmaga alkalmi variánsaiként is létező improvizációs kollektíva számára ritkán léteznek előre meghatározott zenei irányvonalak. A totális improvizációk során létrehozott szabadzene rezzenésszerű hangfolyamait a rendelkezésre álló hangszerek újraértelmezése, hétköznapi használati tárgyak zajai, környezeti felvételek neszeinek kimerítő feltérképezése, illetve az így talált reaktív hangmontázsokkal való önfeledt játszadozás jellemzi. A csoport minden egyes fellépése alkalmával törekszik kihasználni és átalakítani a nyilvános és privát zárt terek akusztikáját, ahogyan azt már színházakban, planetáriumokban, mozikban, diszkókban, zsinagógákban és víztornyokban is tették. Az együttes ezen az estén kvartettként lép színpadra. (improv.hu/s8collective)

GALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL


 

Improv Est #21

az Improv.hu online zenei magazin és a Rádió MI (FM 89.9 MHz) szervezésében
(az est az I. Szegedi Free Jazz Tavasz programsorozatának a része)

2011. május 4. (szerda), 21.00
Szeged, Grand Café

21.00 Duo Laplin (H)
21.30 Pierre Borel & Joel Grip Duo (FR-S)

Az estre a belépés ingyenes!

Pierre Borel & Joel Grip Duo (FR-S)

· Pierre Borel (alt szaxofon)
· Joel Grip (nagybőgő)

Pierre Borel francia alt szaxofonos és Joel Grip svéd nagybőgős néhány éve zenél együtt: a Hop Frog nevű trióban Hannes Lingens kiváló német dobos társaságában játszanak, most pedig duóként indulnak kelet-európai turnéra. Pierre Borel 1987-ben született Párizsban, 2006 óta Berlinben él, zeneszerző és szaxofonosként épp úgy foglalkoztatja a komponálás, mint az élő rögtönzés. Joel Grip Stockholmból származik, a legtöbben mint az európai radikális free jazz egyik legenergikusabb nagybőgősét, és az Umlaut lemezkiadó alapítóját ismerik. Kettejük fellépése igazi bombának ígérkezik; és akiket még ez sem győzött meg, álljon itt néhány név, akikkel Borel és Grip az elmúlt évek során együtt zenélt: Axel Dörner, Evan Parker, Alan Silva, Burkhard Beins és Sven-Åke Johansson. (umlautrecords.com/person/pierreborel, joelgrip.com)

Duo Laplin (H)

· Juhász László (preparált hegedű, válogatott tárgyak, elektronika)
· Tóth Árpád (preparált hegedű, válogatott tárgyak, elektronika)

A Szeged-Budapest tengelyen mozgó Duo Laplin az S8 Improv Collective egyik legaktívabb formációja. Tóth Árpád hegedűn, majd ütősökön kezdte zenei pályáját, jelenleg környezeti felvételekből és elektronikusan generált hangokból szerkesztgeti lenyűgöző érzékenységű hangkollázsait. Juhász László egy speciális preparátumokkal kiegészített hegedű és apró háztartási tárgyak találkozásából születő neszeket hangosítja ki, melyeket talált hangok elektronikus úton szerkesztett montázsával egészít ki. A duó két hangszerese ezúttal egy minimálisan, ám folyamatosan mozgó hangfolyam létrehozásával kísérletezik, amelyhez válogatott háztartási tárgyak, apró elektronikus berendezések, két kontaktmikrofonokkal ellátott preparált hegedű és két laptop hangját használják. (improv.hu/s8collective)

GALÉRIA AZ ESEMÉNYRŐL

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X