bejegyzés megosztása:

Januárban újra Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál – i...

Januárban újra Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál – idén nyolcadszorra

2021 első hónapjában már nyolcadik alkalommal rendezik meg az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivált – január 8 és 17 között a járvány miatt ezúttal hibrid rendezvényként, jelentős online jelenléttel a fesztivál új honlapján, illetve közösségi médiás felületein. A fesztivál fő programja 2021-ben tíz napot ölel fel, online koncertek, előadások, színházi programok, filmvetítések, szakmabelieknek és a nagyközönségnek egyaránt szóló műhelymunkák, továbbá gyermek- és családi programok, kiállítások és interaktív játékok is helyet kaptak az események között. Az idei fesztiválprogram egy része a koronavírus pandémia miatt az év későbbi időszakára lett halasztva.

Januárban nem kevesebb mint tíz programot kísérhetnek figyelemmel az érdeklődők, többek között a fesztivál nyitókoncertjeként egy Vidovszky László retrospektív estet, Christof Ressi zeneszerző és Benes Szilárd klarinétos Game Over című online multimédiás performanszát, az Ensemble Z, a Budapest Improvisers Orchestra és az Ensemble Mobile koncertjeinek online közvetítését, Fazekas Gergely Üveggyöngyjátékok, avagy mit akar a kortárs művészet? című Zoom előadását, valamint a MIKAMO Közép-Európai Kamarazenekar és az UMZE Kamaraegyüttes koncertjeit.

A 8. Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál januári programjának teljes listája és az események részletes leírása a fesztivál honlapján található: atlatszohang.hu


Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X