bejegyzés megosztása:

Két díszdobozban, 32 lemezen érkezik Denis Dufour ...

Két díszdobozban, 32 lemezen érkezik Denis Dufour összes akuzmatikus kompozíciója

Ambíciózus vállalkozásba fogott a bécsi Kairos lemezkiadó a Maison ONA és az Opus 53 zeneműkiadók közreműködésével: Denis Dufour francia komponista, az akuzmatikus kortárs zene egyik legfontosabb alakjának összes akuzmatikus munkáját jelentetik meg két, egyenként 16 lemezt tartalmazó díszdobozban. A monumentáis antológia első része, Complete Acousmatic Works, Vol. 1 címmel valamikor tavasszal érkezik – a 16 lemez 44 teljes művet gyűjt egybe, összesen 18 órányi hanganyaggal.

A korongok mellett egy 200-oldalas könyvet is tartalmaz az első doboz Frédéric Acquaviva francia autodidakta kísérleti zeneszerző és avantgárd hangművész előszavával, rövid ismertető szövegekkel minden egyes kompozícióhoz, és egy hosszabb esszével természetesen Dufour-ról – mindez francia, angol és német nyelven.

A második 16-lemezes díszdoboz az év második felében érkezik, az első rész azonban már most előrendelhető a Maison ONA honlapján. Érdekesség, hogy az első rész első száz dobozát sorszámozva és Denis Dufour aláírásával kapják az előrendelők; és további jó hír, hogy a díszdoboz ára mindössze 50 euró, Európa területén ráadásul ingyenes kiszállítással. maison-ona.com


Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X