bejegyzés megosztása:

Koronavírus: klubok, kávézók zárnak be, koncertek ...

Koronavírus: klubok, kávézók zárnak be, koncertek maradnak el

Bár a koncertnaptárunkat a hónap elején frissítettük az összes számunkra releváns márciusi-áprilisi eseménnyel, a koronavírus elleni védekezés érdekében a meghirdetett koncertek nagyrésze elmarad; a klubok, kávézók, hangversenytermek ideiglenesen bezárnak.

Kalendáriumunkat érintetlenül hagyjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy mielőtt az Improv.hu online zenei magazin koncertnaptára alapján koncertre indulna, tájékozódjon a helyek és szervezők honlapján vagy Facebook-oldalán, hogy az események valóban megrendezésre kerülnek-e.

Azt már most lehet tudni, hogy ma vagy holnap a budapesti Lumen Kávézó, a Jedermann, a Kisüzem, az Auróra és az Opus Jazz Club; a szegedi Jazz Kocsma és Grand Café ideiglenesen bezár; a rendezvények vis maior okokból elmaradnak, némelyik koncert később kerül pótlásra.

Ha élőzene az elkövetkezendő hetekben vagy hónapokban nem is lesz sok, most eljött az idő az otthoni figyelmes zenehallgatásra, zenéről való gondolkodásra. Maradjatok otthon, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Koronavírus-fotó: Hannah A. Bullock & Azaibi Tamin


Az Improv.hu online zenei magazin 2002-es indulásakor napjaink kreatív, főként rögtönzött módon születő zenéinek – lemezkritikákon, koncertbeszámolókon, interjúkon vagy éppen fotógalériákon keresztül való – szubjektív bemutatását tűzte ki céljául. A magazin 2005 tavaszától 2015 őszéig heti rendszerességű rádióműsorral jelentkezett Szeged első és egyetlen közösségi rádiójában; 2007 ősze óta pedig alkalmanként nemzetközi improvizációs zenei esteket szervez Szegeden, Budapesten, legújabban pedig Ljubljanában.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X