bejegyzés megosztása:

Koronavírus: klubok, kávézók zárnak be, koncertek ...

Koronavírus: klubok, kávézók zárnak be, koncertek maradnak el – ősszel is

Bár a koncertnaptárunkat a hónap elején frissítettük az összes számunkra releváns márciusi-áprilisi eseménnyel, a koronavírus elleni védekezés érdekében a meghirdetett koncertek nagyrésze elmarad; a klubok, kávézók, hangversenytermek ideiglenesen bezárnak.

Kalendáriumunkat érintetlenül hagyjuk, de arra kérünk mindenkit, hogy mielőtt az Improv.hu online zenei magazin koncertnaptára alapján valamilyen rendezvényre indulna, tájékozódjon a helyek és szervezők honlapján vagy Facebook-oldalán, hogy az események valóban megrendezésre kerülnek-e.

Azt már most lehet tudni, hogy ma vagy holnap a budapesti Lumen Kávézó, a Jedermann, a Kisüzem, az Auróra és az Opus Jazz Club; valamint a szegedi Jazz Kocsma és a Grand Café is ideiglenesen bezár; és a rendezvények vis maior okokból elmaradnak, némelyik koncert később kerül pótlásra.

Ha élőzene az elkövetkezendő hetekben vagy hónapokban nem is lesz sok, most eljött az idő az otthoni figyelmes zenehallgatásra, zenéről való gondolkodásra. Maradjatok otthon, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Update: ősz van, november eleje, és a koronavírus egyre erősödő második hullámával minden bizonnyal hamarosan minden kezdődik elölről…

Koronavírus-fotó: Hannah A. Bullock & Azaibi Tamin


Újságíró, kurátor, producer. 2002 óta az Improv.hu online zenei magazin szerkesztője, 2007 óta koncertszervező Szegeden (Improv Est), 2015 óta alkalmanként Budapesten (No Wave Est), és 2016 óta Ljubljanában (FriForma, Confine Aperto). Maradék szabadidejében az Inexhaustible Editions hanglemezkiadót menedzseli, a horvátországi „Improcon – Congress Of Free Improvised Music, Arts & Thoughts” workshop fesztivált szervezi, és a szlovén Centralala.si online zenei magazint szerkeszti.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X