bejegyzés megosztása:

Matching Mix – új Eddie Prévost szóló vinyl ...

Matching Mix – új Eddie Prévost szóló vinyl az Earshots! Recordings kiadásában

Az 1996-os Loci Of Change – Sound And Sensibility, a 2001-es Material Consequences és a 2006-os Entelechy után, közel hat évtizedes pályafutásának negyedik szólólemezével jelentkezik június második felében Eddie Prévost brit ütőhangszeres-metazenész, a korszakos jelentőséggel bíró AMM együttes alapítója. Az Earshots! Recordings gondozásában megjelenő Matching Mix a zenész első olyan szólómunkája, ami vinylen érkezik, és nem saját lemezkiadója, a Matchless adja ki.

A felvételeket tavaly októberben, egyetlen nap alatt rögzítette Daniel Kordik és Edward Lucas az Essex megyei, Harlow melletti Matching Tye környékén, Prévost otthonának közvetlen közelében. Az öt felvételt (Mixing & Match, Rotology, MaxPlus, Locke’d In és Air, Oak, Metal, Hair) tartalmazó anyaghoz Nathan Moore írt fülszöveget, az elülső borítón pedig Ross Lambert The Metamusician című rajza látható.

A kiadvány bemutatója július 4-én, csütörtökön lesz a dalstoni Cafe Otoban, ahol Eddie Prévost mellett fellép még Daniel Kordik, az Earshots! kiadó egyik fele; valamint Jennifer Allum, Marjolaine Charbin és Prévost alkalmi triója. A lemezmegjelenéshez egy trailer is készült, amit itt lehet megnézni. earshots.org

Prévost-fotó: David O’Connor


Újságíró, kurátor, producer. 2002 óta az Improv.hu online zenei magazin szerkesztője, 2007 óta koncertszervező Szegeden (Improv Est), 2015 óta alkalmanként Budapesten (No Wave Est), és 2016 óta Ljubljanában (FriForma, Confine Aperto). Maradék szabadidejében az Inexhaustible Editions hanglemezkiadót menedzseli, a horvátországi „Improcon – Congress Of Free Improvised Music, Arts & Thoughts” workshop fesztivált szervezi, és a szlovén Centralala.si online zenei magazint szerkeszti.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X