bejegyzés megosztása:

Megjelent a Shelter Press Spectres című évenkénti ...

Megjelent a Shelter Press Spectres című évenkénti esszégyűjteményének idei kötete

Tavaly februárban adtunk hírt arról, hogy a hanglemez- és könyvkiadóként egyaránt működő francia Shelter Press megjelentette az első Spectres kötetét, ami a tervek szerint évenkénti, kísérleti zenével foglalkozó szövegantológiaként lát napvilágot, és számos figyelemre méltó, máshol eddig nem publikált esszét gyűjt egybe. Most megjelent az idei, második kötet, méghozzá a tavalyi könyvhöz hasonlóan kifejezetten figyelemre méltó tartalommal.

A 196-oldalas Résonances / Resonances alcímű második kiadvány ezúttal olyan szerzők írásait adja közre, mint Maryanne Amacher, Chris Corsano, Ellen Fullman, Christina Kubisch, Okkyung Lee, Pali Meursault, Jean-Luc Nancy, David Rosenboom, Tomoko Sauvage, Leyland Kirby, David Toop és Christian Zanési.

A Félicia Atkinson és Bartolomé Sanson által kurált Shelter Press most is az INA GRM (Institut national de l’audiovisuel – Groupe de recherches musicales) kutatóközpont támogatásával jelentette meg a kiadványt puhakötésben, francia- és angol nyelven, 2500 példányban. Az ismételten izgalmasnak ígérkező második kötet első körben a kiadó honlapjáról érhető el, csupán 14 euróért. shelter-press.org


Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X