bejegyzés megosztása:

Ötlemezes díszdobozos válogatás Toshiya Tsunoda ar...

Ötlemezes díszdobozos válogatás Toshiya Tsunoda archív környezeti fevételeiből

Beszédes ErstPast névvel indított alkiadót a Jon Abbey menedzselte amerikai Erstwhile hanglemezkiadó: a label új sorozata archív anyagokra koncentrál, amelyek nagy volumenű formátumban, a tervek szerint minden esetben többlemezes, díszdobozos antológiákként jelennek meg.

Elsőként Toshiya Tsunoda japán komponista, hangművész és field recorder Extract From Field Recording Archive című ötlemezes kiadványa érkezik, ami a zeneszerző 1993 és 2018 között rögzített környezeti felvételeinek archívumából válogat részleteket. A korongokon összesen 48 hosszabb-rövidebb darab kapott helyet, amiket egy 44-oldalas könyvecske kísér a szerző újonnan írt terjedelmes szövegével, japán és angol nyelven.

Bár a díszdobozos kiadvány csak május 24-én jelenik meg hivatalosan, az Extract From Field Recording Archive már most előrendelhető a kiadó Bandcamp oldalán, mi több, az első száz előrendelő egy nyolc fotóból álló, ízléses kiszerelésű csomagot kap bónuszként Atsushi Tominaga képeivel, amik eredetileg Tsunoda 1997-ben a WrK kiadónál megjelent Extract From Field Recording Archive #1 című lemezét kísérték. erstwhilerecords.com


Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X