bejegyzés megosztása:

Spectres címmel indított évenkénti esszégyűjtemény...

Spectres címmel indított évenkénti esszégyűjteményt a francia Shelter Press

A hanglemez- és könyvkiadóként egyaránt funkcionáló francia Shelter Press a héten jelentette meg első Spectres című kötetét, ami a tervek szerint évenkénti, kísérleti zenével foglalkozó szövegantológiaként lát majd napvilágot, és számos figyelemre méltó, máshol eddig nem publikált esszét gyűjt egybe.

A 228-oldalas bemutatkozó kötet a Composer l’écoute / Composing Listening alcímet kapta, és olyan szerzők írásai olvashatók benne, mint Félicia Atkinson, François Bayle, François J. Bonnet, Drew Daniel, Brunhild Ferrari, Beatriz Ferreyra, Stephen O’Malley, Jim O’Rourke, Eliane Radigue, Régis Renouard Larivière, Espen Sommer Eide, Daniel Teruggi és Chris Watson.

A Bartolomé Sanson és Félicia Atkinson által vezetett Shelter Press az INA GRM (Institut national de l’audiovisuel – Groupe de recherches musicales) kutatóközpont támogatásával jelentette meg a kiadványt puhakötésben, francia-angol tükörfordításban, 1250 példányban. A kivételesen izgalmasnak ígérkező kötet a kiadó honlapján rendelhető meg, mindössze 14 euróért. shelter-press.org


Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X