bejegyzés megosztása:

Tíz vicc az intimitásról – friss Gabi Losonc...

Tíz vicc az intimitásról – friss Gabi Losoncy-album, ezúttal a YouTube-on

A hétvégén egy hosszabb videó került fel a magyar gyökerekkel rendelkező, de már az Egyesült Államokban született, és jelenleg is Philadelphiában élő Gabi Losoncy YouTube csatornájára. A Ten Jokes About Intimacy című, 33 perces darab leírásában az „Album, 2018” megjegyzés szerepel, vagyis minden jel arra utal, hogy egy új, rendhagyó csatornán közzétett, teljes hosszúságú nagylemezzel van dolgunk.

Szeptember első hetében Losoncy YouTube oldalára már felkerült egy 15 perces videó Spring And Summer címmel, de ekkor még senki sem sejtette, hogy a gyakran provokatív hozzáállású művész új platformon kezdi publikálni legújabb saját műveit.

A Ten Jokes About Intimacy tökéletesen illeszkedik Losoncy eddig kialakított abszurd, nagyon is tudatosan primitív esztétikájába: itt is talányos urbánus környezeti felvételek keverednek szándékosan elégtelen minőségben rögzített beszédfoszlányokkal, spontán köhögésekkel, amiket szimpla fémdobozok, apró háztartási tárgyak és házilag barkácsolt hangszerek fémes, perkusszív hangjai egészítenek ki.


Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X