bejegyzés megosztása:

Touch: Isolation címmel indít exkluzív digitális k...

Touch: Isolation címmel indít exkluzív digitális karantén-kiadványsorozatot a brit Touch label

A hét elején jelentette be a londoni Touch lemezkiadó az Isolation névre keresztelt digitális kiadvány-, vagy inkább felvételsorozatát, ami húsz friss és exkluzív hanganyagot jelent a labelhez közeli húsz művésztől. A zene mellett a vizualitás is hangsúlyos szerepet játszik a projektben, hiszen minden hanganyag kiindulási pontja egy természetfotó, ami az észak-londoni Hampstead Heath egy-egy pontján (West Heath, Golders Hill stb.) készült a brit főváros koronavírus terjedése miatti lezárás első napjaiban.

Az Isolation-projekt terészetesen a Touch köré csoportosuló zeneszerzőket és előadókat segíti, akik a járvány miatt fellépési lehetőségektől estek el. A kiadó honlapja szerint a folyamatosan alakuló sorozat a művészek pénzügyi helyzetét és kreatív alkotói folyamatát segíti, emellett a 2020-as év, de legalábbis a koronavírus idejének művészi-mentális lenyomataként szolgál.

Az egyszeri projektre 20 fontért lehet feliratkozni, és a következő hetekben olyan előadók új, a koronavírust világszerte kísérő házi karantén alatt készített munkái érkeznek, mint Oren Ambarchi, Philip Jeck, Christian Fennesz, Richard Chartier, Bana Haffar, Bethan Kellough, Daniel Menche, Anthony Moore, Yann Novak, Zachary Paul, Mark Van Hoen, CM von Hausswolff, Chris Watson, Jana Winderen és még sokan mások. A felvételek mindegyikét Denis Blackham maszterelte, és a következő hetekben a kiadó Bandcamp oldaláról tölthetők le. touch33.net


Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

INSTAGRAM
hanghordozópornó | megjelenésfetisizmus
X